ΕΤΑΙΡΕΙΑ

   Η ALGOSTONE δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, στο χώρο της τεχνητής πέτρας, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της.

  Ο σχεδιασμός και οι χρωματισμοί των σειρών είναι αποτέλεσμα διεξοδικής μελέτης της φυσικής πέτρας. Η ποιότητα των υλικών παραγωγής, η αντοχή και το μικρό πάχος του τελικού προϊόντος, καθιστούν την τεχνητή πέτρα της ALGOSTONE ιδανική λύση επένδυσης,τόσο για εξωτερικούς όσο και για εσωτερικούς χώρους.

  Η χειροποίητη τεχνητή πέτρα της ALGOSTONE έχει πλούσια υφή και χρώμα και προσθέτει μια αίσθηση διαχρονικής κομψότητας σε κάθε εσωτερικό  ή εξωτερικό χώρο.


  Η πειστικότητα σε σχέση με τη φυσική πέτρα και η ευκολία κατά την τοποθέτηση αποτελούν δυο σημαντικά χαρακτηριστικά για τα οποία πολλοί αρχιτέκτονες, κατασκευαστές και ιδιοκτήτες σπιτιών επιλέγουν την την χειροποήτη τεχνητή πέτρα σαν υλικό επένδυσης.

  Κατά την διαδικασία παραγωγής οι φυσικές παλέτες χρωμάτων που χρησιμοποιούνται χαρίζουν σε όλες τις σειρές, φυσικές αποχρώσεις που εξομοιώνουν την τεχνητή με τη φυσική πέτρα. 


.
COOKIE DIALOG